סלט סלט סלט יווני
סלט ארוחת צהריים יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית כתית מעולה, רדיקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו שק ארוחת צהריים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים, הסלט היווני הטוב ביותר + רוטב סלט יווני שמנת, ו סלט ארוחת צהריים או ערב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פרוסות הלחם בקערה, מפזרים עליהם שמן זית, וזורקים.
מורחים את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. שים אותם בצד.
להפריד את עלי החסה רומיין, השלכת כל עלים קשים או חבולים. יש לשטוף את העלים מתחת למים זורמים קרים, לנקז אותם היטב, וללטף אותם יבש. לקרוע את העלים לחתיכות.
מניחים את הרומיין בקערת סלט גדולה, ומוסיפים את הרדיקיו, מלפפון, עגבניות, בצל, פטה ופטרוזיליה.
לטאטא את החומץ, חרדל, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן הזית; להמשיך לטאטא עד ההלבשה התעבה מעט.
ממש לפני ההגשה, מתבלים את הסלט במלח ופלפל, ומטפטפים אותו קלות עם הרוטב.
מפזרים את גרידת לימון ומיץ על הסלט, ולזרוק. תוסיף את הקרוטונים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;