סלט סלמון בגריל
סלט סלמון בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 286 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פילה סלמון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב ברביקיו יין אדום, חמאת אגוזים וסלט חיטה סדוק עם ירקות בגריל, סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל, ו סלט סלמון בגריל.
הוראות
שלב 1/2 כוס מולסה, 1/4 כוס חרדל, ו 3 כפות חומץ, ערבוב היטב.
מניחים סלמון ובצל בצלחת רדודה.
יוצקים תערובת מולסה על סלמון ובצל. מכסים ומשרים במקרר 8 שעות, מסתובבים מדי פעם.
הסר סלמון ובצל מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מניחים מרינדה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים סלמון ובצל על המדף; גריל, מכוסה, 4 דקות בכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג ובצל הוא רך, צולה לעתים קרובות עם מרינדה שמורה.
שלב הנותרים 1 כף מולסה, 1 כף חרדל, 2 כפות חומץ, שמן, ומלח.
יוצקים תערובת דבשה על תערובת ירקות; לזרוק בקלילות. כף באופן שווה על צלחות שירות בודדות. מעל כל מנה עם פילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.