סלט סלמון מבושל עם סלק נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמיר, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט מלפפון עם סלמון מבושל, סלט סלמון ותרד חם עם סלק קלוי, אבוקדו, פטאן וזיתים, ו סלט סלמון מבושל עם חסה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הסלמון במחבת גדולה ועונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים 1/4 כוס של חומץ אורז ומים כדי להגיע עד מחצית הסלמון. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד הסלמון הוא אטום ומתחיל להתקלף, 12 עד 15 דקות.
מעבירים לצלחת ומקררים עד מגניב, 15 עד 20 דקות. בעזרת מזלג, פתית את הסלמון לחתיכות בגודל ביס. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, חזרת, את הנותרים 1 כף של החומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. בקערות בודדות, לשלב את גרגיר הנחלים, הסלמון, סלק.
טפטוף עם ההלבשה ומפזרים עם שמיר. טכניקה: סלק הם גלם טעים, אבל הם צריכים להיות פרוסים דק מאוד. הדרך הקלה ביותר היא עם מנדולינה יפנית. אתה יכול גם לעשות את זה עם מקלף ירקות, או לנסות לצרוב אותם על פומפיה תיבת.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.