סלט סלסה הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 141 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל ירוק, עגבניות, פלפל אנגלי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. 25 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. עם כפית ציון 96%, המנה הזו נהדרת. נסו סלט סלסה, סלט סלסה, ו סלסה סלט פירות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת סלט גדולה מערבבים קלות את העגבניות, הכוסברה, הפלפלים הירוקים והאדומים, פלפלי הג ' לפנו, הבצל הירוק והבצל האדום המתוק עד לאיחוד יסודי. זורקים בעדינות עם חתיכות אבוקדו, וסוחטים מיץ ליים מעל הסלט.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תות, קלוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)