סלט סלק וארוגולה
סלט סלק וארוגולה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו סלק, חומץ סיידר, חתיכות בגודל ביס סלט ירקות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט ארוגולן וסלק סלק, ו סלט סלק כבוש וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר ירקות מסלק, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע. אין לקצץ או לחתוך שורש. לשטוף סלק היטב.
מקום סלק בסיר 2 ליטר; להוסיף מספיק מים כדי לכסות. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 40 עד 50 דקות או עד מכרז; לנקז.
הסר עורות מסלק תחת מים זורמים; מסננים סלק על מגבות נייר.
חותכים סלק לרצועות julienne; במקום זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק.
במיכל מכוסה היטב, לנער שמן, חומץ, חרדל וסוכר.
לשפוך על סלק. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 12 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הכנת סלט.
סדר סלק על 4 צלחות סלט. למעלה עם ארוגולה וגבינה.
טפטוף עם תערובת שמן שנותר אם תרצה.