סלט סלק ותפוחי אדמה רוסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל סלק רוסי וסלט תפוחי אדמה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תפוחי אדמה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . וזה די טוב. נסו סלט סלק רוסי, סלט סלק רוסי, ו סלט סלק רוסי" Vinegret " - Винегрет (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, ומבשלים סלק עד במכרז, על 30 דקות. מביאים סיר נפרד של מים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה וגזר עד במכרז, על 20 דקות.
מסננים ירקות, מגניב, ולהסיר עורות. קוביות ומניחים בקערה גדולה.
מניחים את החמוצים חתוכים לקערה עם סלק, תפוחי אדמה וגזר.
טפטוף שמן זית וחומץ על התערובת ולזרוק למעיל. מתבלים במלח.
מפזרים בצל ירוק. צ ' יל לחלוטין לפני ההגשה.