סלט סלק עם גרגר הנחלים
סלט סלק עם גרגר הנחלים טפטוף נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, פלפל, חלב חמאה דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. סלט סלק עם גרגר הנחלים, גרגיר הנחלים-סלט סלק, ו סלק וסלט גרגיר הנחלים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הסלק בסל קיטור מעל סיר גדול של מים רותחים. מכסים ואדים במשך כ 45 דקות או עד סלק הם מכרז.
לנקז ולתת מגניב עד שאתה יכול להתמודד איתם.
חותכים את הקצוות של סלק לקלף אותם (הקליפה צריכה לשפשף בקלות עם קצת עזרה מסכין קילוף פה ושם).
חותכים את הסלק לקוביות גדולות.
טוסט אגוזי מלך במחבת סאוט יבשה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 דקות או עד ריחני, ולהניח בצד.
שים את גרגיר הנחלים, גבינת עיזים, חלב חמאה, חומץ ומלח למעבד מזון ולעבד עד חלקה ושמנת.
שים את הסלק על צלחת הגשה, לטפטף את רוטב גרגר הנחלים על גבי ומפזרים אגוזי מלך.