קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

סלט סלק עם לבבות ארטישוק ומתכון ויניגרט זית קלמטה

סלט סלק עם לבבות ארטישוק ומתכון ויניגרט זית קלמטה
סלט סלק עם לבבות ארטישוק ומתכון ויניגרט זית Kalamatan עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 555 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל כשרים, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם צלפים, זיתים Kalamatan ולבבות ארטישוק, סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום, ו טונאן וסלט ארטישוק על לחם זית Kalamatan עם גבינת פרובולונה ועשב טרי איולי שום.

הוראות

1
בסיר רחב, לשלב 2 כוסות מים והחומץ ולהביא לרתיחה על חום גבוה.בעוד המים הוא חימום, להכין את הארטישוק: לקצץ את הגבעולים על 1 אינץ'. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את שליש העליון של כל ארטישוק. השתמש בסכין קילוף כדי לחתוך את כל טיפים חדים שנותרו מן העלים החיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
חומץחומץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
2
מוסיפים את הארטישוקים למים הרותחים. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד מכרז כל הדרך, 30-45 דקות. הכנס את קצה סכין הקילוף דרך גזע לתוך הלב כדי לבדוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
לנקז ולתת מגניב. משוך את העלים כל ארטישוק חטיף עליהם או לשמור מאוחר יותר. השליכו את החניקה הפרוותית, תוך שימוש בקצה של כפית כדי לגרד אותה מהלבבות, וגזמו את כל החלקים הקשים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
4
חותכים את הלבבות הנקיים לפרוסות. הגדר aside.In בלנדר או מעבד מזון, לשלב זיתים ומיץ לימון ודופק כדי פירה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
5
מוסיף את 1/4 כוס שמן זית ולעבד עד חלקה כדי להפוך את ויניגרט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
6
חותכים את הגבעולים מן העלים chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
7
חותכים את הגבעולים לרצועות צרות וקוצצים בגסות את העלים, שומרים על הגבעולים והעלים נפרדים. במחבת גדולה, מחממים את 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הגבעולים סלק קמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 2 דקות.באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז, שמירה על השמן במחבת. להחזיר את המחבת לחום בינוני (להוסיף עוד שמן אם המחבת נראית יבשה), להוסיף את עלי chard, ומבשלים, ערבוב, רק עד נבול, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את העלים לקערה, שמירה על השמן במחבת.להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה (להוסיף עוד שמן אם המחבת נראית יבשה). כאשר השמן חם, מוסיפים את חתיכות הארטישוק בשכבה אחת ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שמן זיתשמן זית
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
8
העברת מגבות נייר לניקוז briefly.To להרכיב, להוסיף את הגבעולים ואת הצימוקים סלק עלים, לשפוך את הויניגרט (ייתכן שלא צריך את כל זה), ולזרוק מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
צימוקיםצימוקים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
העברה למגש. לפזר את הארטישוקים מעל, להוסיף כמה טחינה של פלפל ואת גרידת לימון, ומגישים חמים עם כל רוטב שנותר בצד.נסו את המתכונים הצמחוניים האלה על מזון רפובליקת: מתכון Oshitashi Chard שוויצרי
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ארטישוקארטישוק
גרידת לימוןגרידת לימון
פלפלפלפל
10
מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג ' ון בש
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מוליםמולים
מרקמרק
11
קנלוני עם Chard שוויצרי ומתכון גבינת עיזים טרי
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
Chard שוויצריChard שוויצרי
CannelloniCannelloni