סלט סלק עם לבבות ארטישוק ומתכון ויניגרט זית קלמטה
סלט סלק עם לבבות ארטישוק ומתכון ויניגרט זית Kalamatan עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 555 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל כשרים, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם צלפים, זיתים Kalamatan ולבבות ארטישוק, סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום, ו טונאן וסלט ארטישוק על לחם זית Kalamatan עם גבינת פרובולונה ועשב טרי איולי שום.
הוראות
בסיר רחב, לשלב 2 כוסות מים והחומץ ולהביא לרתיחה על חום גבוה.בעוד המים הוא חימום, להכין את הארטישוק: לקצץ את הגבעולים על 1 אינץ'. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את שליש העליון של כל ארטישוק. השתמש בסכין קילוף כדי לחתוך את כל טיפים חדים שנותרו מן העלים החיצוניים.
מוסיפים את הארטישוקים למים הרותחים. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד מכרז כל הדרך, 30-45 דקות. הכנס את קצה סכין הקילוף דרך גזע לתוך הלב כדי לבדוק.
לנקז ולתת מגניב. משוך את העלים כל ארטישוק חטיף עליהם או לשמור מאוחר יותר. השליכו את החניקה הפרוותית, תוך שימוש בקצה של כפית כדי לגרד אותה מהלבבות, וגזמו את כל החלקים הקשים.
חותכים את הלבבות הנקיים לפרוסות. הגדר aside.In בלנדר או מעבד מזון, לשלב זיתים ומיץ לימון ודופק כדי פירה מעט.
מוסיף את 1/4 כוס שמן זית ולעבד עד חלקה כדי להפוך את ויניגרט. תניח בצד.
חותכים את הגבעולים מן העלים chard.
חותכים את הגבעולים לרצועות צרות וקוצצים בגסות את העלים, שומרים על הגבעולים והעלים נפרדים. במחבת גדולה, מחממים את 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הגבעולים סלק קמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 2 דקות.באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז, שמירה על השמן במחבת. להחזיר את המחבת לחום בינוני (להוסיף עוד שמן אם המחבת נראית יבשה), להוסיף את עלי chard, ומבשלים, ערבוב, רק עד נבול, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר את העלים לקערה, שמירה על השמן במחבת.להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה (להוסיף עוד שמן אם המחבת נראית יבשה). כאשר השמן חם, מוסיפים את חתיכות הארטישוק בשכבה אחת ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד.
העברת מגבות נייר לניקוז briefly.To להרכיב, להוסיף את הגבעולים ואת הצימוקים סלק עלים, לשפוך את הויניגרט (ייתכן שלא צריך את כל זה), ולזרוק מעיל באופן שווה.
העברה למגש. לפזר את הארטישוקים מעל, להוסיף כמה טחינה של פלפל ואת גרידת לימון, ומגישים חמים עם כל רוטב שנותר בצד.נסו את המתכונים הצמחוניים האלה על מזון רפובליקת: מתכון Oshitashi Chard שוויצרי
מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג ' ון בש
קנלוני עם Chard שוויצרי ומתכון גבינת עיזים טרי