סלט סלק עם שקדים מרקונה מסוכרים
סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 57 דקות. אם יש לך פריזי, מיץ תפוזים, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט סלק עם שקדים מרקונן מסוכרים, סלט אורז בר עם שקדים Marconan, ו סלט תאנה עם גבינת קברלס ושקדים מרקוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בתבנית אפייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 2 כפות שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות, או עד למכרז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך אותם 1/2 אינץ ' פלחי.
בינתיים, קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. בסיר בינוני, לשלב את 1 כף. של חמאה עם סוכר, סירופ תירס, קמצוץ כל מלח קאיין ולהביא לרתיחה, ערבוב, להמיס את הסוכר.
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד מצופה באופן שווה עם הסירופ. לגרד את השקדים על גיליון אפייה מצופה קלף בשכבה זוגית.
אופים עם הסלק במשך כ 12 דקות, עד הזהב ו buggling.
תן האגוזים מגניב במשך כ -25 דקות, ולאחר מכן לפרוץ לאשכולות קטנים.
בסיר קטן, מבשלים את מיץ התפוזים מעל חום מתון עד מופחת 2 כפות, על 15 דקות.
בואו מגניב, ואז להעביר לקערה גדולה.
להקציף בחומץ, חרדל, שאלוט. Gradullay להקציף ב 1/2 כוס שמן זית העונה את הרוטב עם מלח.
מוסיפים את הסלק ופריזי וזורקים.
מעבירים את הסלט למגש או קערה.
מקשטים עם שקדים מסוכרים, מגלחים את הפקורינו למעלה ומגישים.(קלופים, סלק קלוי ואת ההלבשה ניתן refrierated לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. השקדים יכולים להתבצע שבוע מראש, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)