קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סלט סלק קלוי

סלט סלק קלוי
צריך תוספת ללא גלוטן, ראשונית וצמחונית? סלט סלק קלוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. מתכון זה משמש 4. צאו לחנות ואספו אגוזי לוז, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, טריז פקורינו רומנו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. נסו סלט סלק קלוי ושאלוט מעל ירקות סלק נבולים וארוגולה, סלט פטה סלק קלוי סלמון עם רוטב לסלט שמיר, ו סלט סלק קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הניחו חתיכה גדולה של נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה והניחו עליה את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מזלפים עליהם שמן זית ועוטפים אותם היטב בנייר הכסף, מכינים חבילה. צולים עד סכין מוכנס לתוך סלק הגדול פוגש שום התנגדות, על 1 שעה 1 שעה ו 15 דקות. מצננים ומסירים את הקליפות על ידי שפשוף הסלק במגבת נייר. (כפפות הן רעיון טוב כדי למנוע מכתים את הידיים.)
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
חותכים את הקליפה מהתפוזים בעזרת סכין חדה וחושפים את הבשר. החזיקו את התפוז הקלוף בידכם וחתכו בזהירות את הקטעים מהקרום, והפילו אותם לקערה. אין להשליך קרום. פורסים דק את הסלק ומסדרים על צלחות הגשה. מפזרים את פלחי התפוזים ואגוזי הלוז על הסלק הפרוס, מזלפים את הצלחות בשמן זית וסוחטים מעט מיץ מהקרום הכתום מעל כל צלחת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקשטים בפרוסות גבינה דקות מגולחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה