סלט סלק קלוי
צריך תוספת ללא גלוטן, ראשונית וצמחונית? סלט סלק קלוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 241 קלוריות. מתכון זה משמש 4. צאו לחנות ואספו אגוזי לוז, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, טריז פקורינו רומנו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. נסו סלט סלק קלוי ושאלוט מעל ירקות סלק נבולים וארוגולה, סלט פטה סלק קלוי סלמון עם רוטב לסלט שמיר, ו סלט סלק קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
הניחו חתיכה גדולה של נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה והניחו עליה את הסלק.
מזלפים עליהם שמן זית ועוטפים אותם היטב בנייר הכסף, מכינים חבילה. צולים עד סכין מוכנס לתוך סלק הגדול פוגש שום התנגדות, על 1 שעה 1 שעה ו 15 דקות. מצננים ומסירים את הקליפות על ידי שפשוף הסלק במגבת נייר. (כפפות הן רעיון טוב כדי למנוע מכתים את הידיים.)
חותכים את הקליפה מהתפוזים בעזרת סכין חדה וחושפים את הבשר. החזיקו את התפוז הקלוף בידכם וחתכו בזהירות את הקטעים מהקרום, והפילו אותם לקערה. אין להשליך קרום. פורסים דק את הסלק ומסדרים על צלחות הגשה. מפזרים את פלחי התפוזים ואגוזי הלוז על הסלק הפרוס, מזלפים את הצלחות בשמן זית וסוחטים מעט מיץ מהקרום הכתום מעל כל צלחת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקשטים בפרוסות גבינה דקות מגולחות ומגישים.