סלט סקווש Butternut חם עם מנדרינה-רוזמרין ויניגרט
צריך ללא גלוטן, מנות ראשונות ידידותית מספוא? סלט סקווש Butternut חם עם ויניגרט מנדרינה רוזמרין יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מרק ירקות, מנדרינות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט דלורית קלוי עם ויניגרט מנדרינה-רוזמרין, סלט דלורית קלוי עם ויניגרט סיידר חם, ו סלט דלורית קלוי עם ויניגרט סיידר חם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הדלעת. מתבלים עם קצת מלח ופלפל.
לטגן עד מעט השחמה וריכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את מרק הירקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, עד מבושל דרך, 15 עד 20 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, ומניחים את הדלעת בצד להתקרר מעט.
בינתיים, להכין את המנדרינות ויניגרט. לקלף 3 של המנדרינות ולפרוס אותם לתוך סיבובים 1 אינץ', הסרת כל זרעים.
הניחו את המנדרינות החתוכות בקערה. כדי להפוך את ויניגרט, מיץ מנדרינה הנותרים לתוך קערת ערבוב קטנה.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית ורוזמרין.
להקציף עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, מוסיפים את סלט ירקות מעורבים. לזרוק את הסלט עם ויניגרט עד מצופה באופן שווה. למעלה עם דלעת חמה סקווש. מסדרים את המנדרינות החתוכות למעלה ומפזרים את החמוציות המיובשות.