סלט סקווש ספגטי
סלט סקווש ספגטי הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דלעת ספגטי, מלפפונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט סקווש ספגטי, סלט יווני עם סקווש ספגטי, ו סקווש ספגטי קצוץ סלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים.
מקום סקווש, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; להוסיף מים לצלחת לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג.
הסר סקווש מן המים; מגניב. לגרד בתוך סקווש עם הקוצים של מזלג כדי להסיר גדילי spaghettilike שווה 4 כוסות.
מערבבים חומץ אורז, זנגביל, שמן, מלח ופלפל אדום כתוש, ומערבבים היטב עם מקצף.
שלב 1 כף ויניגרט ומלפפונים; להפריש.
מערבבים סקווש, פלפל, כוסברה קצוצה, ויניגרט שנותר, ולזרוק היטב.
מניחים תערובת סקווש בצלחת הגשה, ומסדרים מלפפונים סביב קצה המנה.
מפזרים סלט עם זרעי שומשום קלויים.