קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סלט סרטן ואורזו

סלט סרטן ואורזו
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט סרטנים ואורזו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 361 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות רומא, רוטב פלפל, בשר סרטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: אורזו עם סרטן וארטישוק, סלט עוף Orzo וטיפים בריאים סלט קיץ מהולי קלג, ו סלט אורזו.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף אורזו, ומבשל 11 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3
מסננים, ומניחים במקרר כ 1 שעה, עד צונן.
4
בקערה גדולה, לזרוק יחד orzo, בשר סרטנים, עגבניות, גזר, פלפל אדום, פלפל ירוק, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל אדוםפלפל אדום
בצל ירוקבצל ירוק
בשר סרטניםבשר סרטנים
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה קטנה, מערבבים מיונז, רוטב צ ' ילי, מיץ לימון, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים מעל תערובת אורזו, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו