סלט סתיו עם סלק ותפוחים
סלט סתיו עם סלק ותפוחים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 323 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל, ארוגולה התינוק בתקיפות, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: לסלט סתיו גן עם תפוחים ואגוזים, סלט סתיו עם תפוחים, אגוזי מלך, סטילטון, ו סלט קינואה סתיו עם דלורית ותפוחים.
הוראות
סלק ומי מיקרוגל לכסות בקערה בטוחה במיקרוגל ב 8 עד 10 דקות או עד פריך במכרז.
מערבבים יחד חומץ בלסמי לבן, הבא 3 מרכיבים, ו 2 כפות. מים; לשפוך לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים סלק ובצל. חותם וצינה 4 שעות.
מסננים סלק ובצל, הזמנת 1/3 כוס נוזל כבישה. להשליך נוזל שנותר.
להקציף יחד שמן זית, הבא 2 מרכיבים, ושמור 1/3 כוס כבישה נוזלי עד חלקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק יחד בייקון, הבא 5 מרכיבים, ואת הכמות הרצויה של ההלבשה.
מגישים עם סלק, בצל, רוטב הנותרים.