סלט עדשים אדום
סלט עדשים אדום יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינת פטה, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, Plumcot, סלט תפוז & עדשים ... & Fave Five Friday: מנות עדשים יפות, ו עבור סלט עדשים קינואן ושחור עם סלט ירקות מעורבים.
הוראות
למיין עדשים ולהשליך כל פסולת. לשטוף ולנקז עדשים.
במחבת 2-3 ליטר, להביא כ 1 ליטר מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים עדשים, מערבבים להפריד, ומבשלים, חשופים, רק עד שהם מכרזים לנשוך אבל לא רך, 5 עד 10 דקות עבור צ ' יפים אדומים, 20 עד 30 דקות עבור עדשים רגילות.
יוצקים עדשים חמות ומערבבים בעדינות.
מוסיפים פלפלים, בצל, עגבניות, מלפפון, בזיליקום, גבינת פטה.
מערבבים בעדינות עם עדשים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.