סלט עדשים אדומות נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. מתאים ל-6 ומחירו 67 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 224 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. אם יש לכם מלח כשר, משחת תמרינדי, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בסיר אחד, נקי לאכול גזר & ג'ינג'ר אדום עדשים מרק, ו סלט פלומקוט, תפוז ועדשים... ופייב חמש שישי: מנות עדשים מקסימות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו את העדשים ועלה הדפנה לרתיחה ב -3 כוסות מים, ואז הפחיתו את האש והבשלו עד שהמים מתבשלים, 15 עד 18 דקות. הרחיקו כל תוצר לוואי בזמן שהעדשים מתבשלות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
בינתיים מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומרתיחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים את תפוחי האדמה ורצים מתחת למים קרים להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים היטב ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסננים את העדשים ורצים מתחת למים קרים להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מסננים היטב ומוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת ומקפיצים את הבצל, השום, הג ' ינג 'ר ופלפל הצ' ילי עד לריכוך. מערבבים פנימה את משחת התמרינדי והתבלינים כדי לצלות אותם, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את תערובת התבלינים לעדשים ותפוחי האדמה. מערבבים בעדינות את הכוסברה, התרד ומיץ הליים. אם הסלט נראה יבש, להוסיף קצת יותר שמן.