סלט עדשים ים תיכוני
סלט עדשים ים תיכוני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 5 . אם יש לך עדשים, בצל, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו סלט עדשים ים תיכוני, סלט עדשים ים תיכוני, ו סלט קוסקוס ועדשים ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 15 עד 20 דקות או רק עד העדשים במכרז.
קוצצים פלפלים, עגבניות, בצל ירוק; מוסיפים לתערובת עדשים. מערבבים זיתים והבא 3 מרכיבים; כיסוי וצינה.
מפזרים סלט עם גבינה; מגישים מיד.