סלט עוף אבוקדו עם פולי סויה
סלט עוף אבוקדו עם פולי סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, יש אבוקדו, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבוקדו has אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לינגוויני עם פולי סויה ונקניקיות, מרק מינסטרונה עם פולי סויה, ו רגלי חזיר מטוגנים עם פולי סויה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את השמן עם מיץ לימון, זנגביל וסוכר. מתבלים במלח ופלפל לבן ומקציפים עד שמתמזגים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את פולי סויה ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מסננים את פולי סויה להתקרר מתחת למים זורמים.
הסירו את פולי הסויה מהתרמילים שלהם והתייבשו עם מגבות נייר.
בקערה גדולה, לשלב את פולי סויה עם עוף, אבוקדו, בצל ירוק, סלרי וכל אבל 1 כף של כוסברה.
מוסיפים את הרוטב בעדינות לזרוק לשלב, להיזהר לא מועך את האבוקדו. תלולית את הסלט על צלחות, מפזרים את הנותרים 1 כף של כוסברה ומגישים.