תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף-ארוגולה סלט כריכים פתוחים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, שיני שום, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו כריכי תאנה עם פנים פתוחות עם ארוגולן ופרמזן, כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת, ו כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים עוף, בצל וגבינה, מתהפכים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים 1 פרוסת טוסט על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל אחד עם ארוגולה 1/2 כוס, 1 פרוסת עגבניות, ועל תערובת 1/2 כוס עוף.