סלט עוף ואורז עם צנוברים ולימון
סלט עוף ואורז עם צנוברים ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 888 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה עלה, חזה עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סלט עוף עם קישואים, לימון וצנוברים, סלט עוף עם קישואים, לימון וצנוברים, ו עוף לימון עם דומדמניות וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם זהובים חום, על 5 דקות. או טוסט צנוברים בתנור 350 במשך כ 8 דקות.
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ לימון, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה; מבשלים עד בקושי רך, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת או מסננת, להעביר קערה גדולה.
מוסיפים את האורז למים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
ניקוז, לחזור לסיר, ולכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת גדולה, להביא 1/4 אינץ ' של מים לרתוח על חום גבוה בינוני.
מפזרים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים, פונים פעם אחת, עד מבושל דרך, כ 12 דקות.
הסר את העוף, לתת מגניב מעט, ולאחר מכן לחתוך כ 1/2 אינץ גושים.
מוסיפים את צנוברים, אורז, עוף, צימוקים, בצל ירוק, פטרוזיליה, גרידת לימון, רוטב לקערה הגדולה ומערבבים בעדינות לערבב.
המלצת יין: החומרים עשויים לקרוא לזכור את הים התיכון, אבל סלט זה יהיה באמת לשיר עם ריזלינג יבש מאלזס בצפון צרפת. החומציות המטהרת של היין והטעם העדין של ההדר והאפרסק ישוו את הטעמים והמרקמים כאן באופן מושלם.