סלט עוף ומנטה וייטנאמי הוא מתכון וייטנאמי שמגיש 4. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב דגים תאילנדי, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט עוף ונענע וייטנאמי, סלט עוף וייטנאמי (גוי גה), ו סלט עוף וייטנאמי (גוי גה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, ערבוב עם כפית, לשלב את צ ' ילה, שום, סוכר, חומץ, מיץ ליים, רוטב דגים, שמן, בצל ופלפל שחור, להפריש במשך 1/2 שעה. בקערה גדולה לשלב כרוב, גזר, חזה עוף, נענע, משליך עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות