סלט עוף טרי ושמנמן
ניתן להכין את המתכון סלט עוף טרי ושמנמן בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חצאי חזה עוף, עלי חסה, צימוקים ומיונז. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט עוף שמנמן, סלט עוף שמנמן, ו סלט העוף השמנמן של אנג'ל.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; הוסף עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, זורקים תפוח עם מיץ תפוזים; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים את היוגורט, המיונז והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת המלונים, האפרסק, הסלרי, הצימוקים, אגוזי המלך, הבצל והתפוחים. מכסים ומקררים.
מסננים עוף במידת הצורך, זורקים עודף מרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. צולים עוף, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהאש במשך 4-7 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 170 אום.
קוביות עוף ומערבבים לתערובת יוגורט.