תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף פטוצ'יני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1152 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מלח, מלח מתובל, עלי פטרוזיליה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עוף פטוצ'יני, פטוצ'יני עוף, ו עוף עם פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
פרוס חזה עוף לאורך לרצועות רחבות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
3
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים קורנית ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טימין
5
אופים 15 עד 20 דקות או עד מבושל דרך אבל עדיין עסיסי; לא לבשל יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בעוד העוף מתבשל; לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פסטה
7
מסננים פסטה, שוטפים במים קרים ומתנקזים שוב. לטפוח לחות עודפת את הפסטה עם מגבת נייר, במידת הצורך.