קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי

סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי
גשו לסופר וקנו מלח כשר, מנות: ארבע כמנה ראשונה, שתיים כמנה עיקרית, בידור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט פטריות עם שמן כמהין ופרמזן-רג'יאנו, ארוגולה, שומר ופרמג'יאנו סלט רג' יאנו, ו סלט חורף לבן עם פרמזן מיושן-רג'יאנו.

מרכיבים

4שרימפס וורידיםרוטב אנשובירוטב אנשובי5פילהפילה אנשובי (רצוי ארוז במלח), שטוף (עצמות אחוריות הוסרו אם מלוחים ארוזים)פילה אנשובי (רצוי ארוז במלח), שטוף (עצמות אחוריות הוסרו אם מלוחים ארוזים)1בצל צהוב בינוני, קצוץארוגולה עם כוסות רופפותארוגולה עם כוסות רופפות0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעם4שרימפס וורידיםמתכון: חמאת חסה עם אגוזים, בייקון, גבינה, ביצה ויין שרימתכון: חמאת חסה עם אגוזים, בייקון, גבינה, ביצה ויין שרי4שרימפס וורידיםבישולבישול4שרימפס וורידיםמזוןמזון1בצל צהוב בינוני, קצוץכוסות פריזה ארוזות (עלים קרועים מהראש)כוסות פריזה ארוזות (עלים קרועים מהראש)1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק4כל מנות: 376 קלוריות; 8 גרם חלבון; 20 גרם פחמימות; 16 גרם סיבים; 31 גרם שומן; 6 גרם שומן רווי; 10 מ כל מנות: 376 קלוריות; 8 גרם חלבון; 20 גרם פחמימות; 16 גרם סיבים; 31 גרם שומן; 6 גרם שומן רווי; 10 מ "ג כולסטרול; 2 גרם סוכר; 608 מ" ג נתרן1חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, ועוד לפי הטעםמלח כשר, ועוד לפי הטעם4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הטעםמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו2larges2. ערימת סלט על צלחת גדולה או לחלק אותו בין 4 צלחות בודדות. מפזרים את 3 כפות הנותרים של Parmigiano-רג'יאנו מעל ומגישים2. ערימת סלט על צלחת גדולה או לחלק אותו בין 4 צלחות בודדות. מפזרים את 3 כפות הנותרים של Parmigiano-רג'יאנו מעל ומגישים3אנדיב בלגי אדום, הליבה הוסרה עלים מושלכים מן הליבה (אתה יכול להחליף 4 כוסות קרוע עלים radicchio)אנדיב בלגי אדום, הליבה הוסרה עלים מושלכים מן הליבה (אתה יכול להחליף 4 כוסות קרוע עלים radicchio)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםסלטסלט4שרימפס וורידיםסלט והרכבהסלט והרכבה4שרימפס וורידיםעצות להכנת סלט של ננסי סילברטוןעצות להכנת סלט של ננסי סילברטון4שרימפס וורידיםמתכון: סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובימתכון: סלט עם פרמזן-רג'יאנו ורוטב אנשובי4שרימפס וורידיםהשף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם השף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם "טריקולור עם פרמג' יאנו-רג'יאנו ורוטב אנשובי" במסעדת מוצה בשדרות מלרוז בלוס אנג'לס4שרימפס וורידיםהשף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם השף ננסי סילברטון יוצר סלט בשם "טריקולור עם פרמז' אנו-רג'יאנו ורוטב אנשובי" במסעדת מוצה בשדרות מלרוז בלוס אנג'לס (דון ברטלטי / לוס אנג' לס טיימס)4שרימפס וורידיםמנות: ארבע כמנה ראשונה; שתיים כמנה עיקריתמנות: ארבע כמנה ראשונה; שתיים כמנה עיקרית4שרימפס וורידיםזכויות יוצריםזכויות יוצרים4שרימפס וורידיםDon Bartletti / לוס אנג'לס טיימסDon Bartletti / לוס אנג'לס טיימס4שרימפס וורידיםWES E אומנויות השפה האנגליתWES E אומנויות השפה האנגלית4שרימפס וורידיםבידורבידור4שרימפס וורידיםטועןטוען4שרימפס וורידיםמקומימקומי4שרימפס וורידיםהכי פופולריהכי פופולרי4שרימפס וורידיםננסי סילברטון מובילה כיתת אמן בסלטיםננסי סילברטון מובילה כיתת אמן בסלטים4שרימפס וורידיםדעהדעה4שרימפס וורידיםפרסם מודעהפרסם מודעה4שרימפס וורידיםמדיניות פרטיותמדיניות פרטיות4שרימפס וורידיםספורטספורט4שרימפס וורידיםראשי מדינהראשי מדינה35זמן כולל: דקותזמן כולל: דקות4שרימפס וורידים© 2016, לוס אנג'לס טיימס© 2016, לוס אנג'לס טיימס4שרימפס וורידים72°72°