סלט פאנצנלה גבינה בגריל ... ועוד בישול בטלוויזיה!
אם יש לך בצל, מוצרלה, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. נסו Panzanella גבינה בגריל, סלט פנזנלה בגריל, ו סלט פנזנלה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את יצרנית פניני לחום גבוה בינוני.מחלקים את הגבינה בין שתי פרוסות לחם. סגור כל כריך עם פרוסת לחם שנייה.גריל שני פניני עד הגבינה נמסה לחם קלוי, 3 עד 4 דקות.
להעביר את פניני מהגריל ללוח חיתוך. לקצץ את הקרום מן פניני לחתוך כל כריך לתוך 1 אינץ ' מרובע pieces.In קערה בינונית, לטאטא יחד את החומץ, שאלוט, חרדל, מלח ופלפל עד שהמלח מומס. בהדרגה להקציף בשמן זית.
חותכים את העגבניות לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את העגבניות לקערת סלט גדולה, יחד עם בצל פרוס, בזיליקום קרוע קרוטונים גבינה בגריל.לזרוק את הסלט עם מספיק של ההלבשה כדי להרטיב את קרוטונים בלי להשקות אותם. אפשר לטעמים להתמזג בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הגשת הסלט.