סלט פארו ועגבניות עם בזיליקום ואנשובי
סלט פארו & עגבניות עם בזיליקום & אנשובי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. אם יש לכם קומץ עלים בזיליקום לא ידוע, שמן זית, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עגבניה ואנשובי עם פירורי לחם, בזיליקום ובצל אדום, בזיליקום וסלט פארו תירס, ו סלט פארו עם עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את פארו עם המים והמלח בסיר 2 ליטר וטבח שנחשף בשתייה חשופה עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות. אתה צריך לקבל על 2 כוסות.
לנקז ולהפיץ על מחבת גיליון אז זה יהיה מגניב באופן שווה.
לטאטא יחד את השמן, חומץ, ומלח ופלפל לפי הטעם. טעם החומץ צריך להיות בקושי חזק מספיק כדי לזהות.
שלב את פארו, עגבניות, אנשובי ומלפפונים, ולזרוק עם מספיק ויניגרט למעיל. לקרוע את עלי הבזיליקום, ואז לקפל לתוך פארו. תטעם שוב.
מגישים מיד, בעוד הטעמים בהירים וברורים ולפני farro סופג את החומץ.