סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה, ושעועית ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו דיונונים, פארו, מיץ מ-1 לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פארו עם שעועית ירוקה, צנוניות ופטה, סלט פארו עם שעועית ירוקה, תירס ועגבניות שרי, ו סלט פארו עם עגבניות, שעועית ירוקה, חומוס עם ויניגרט בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני להגדיר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים כפית מלח ושעועית ירוקה. מבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, שלוש עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים במסננת ואז מיד לזרוק בקערה גדולה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז שוב במסננת ויבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים פארו לסיר הבינוני הריק ומכסים עם 4 כוסות מים קרים וכפית מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, כ 30 דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז פארו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
עם חמש דקות לסיום פארו, מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד לעישון. דיונון מתבלה במלח ומוסיף למחבת, ומפיץ את הטבעות לשכבה אחת עם זוג מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פארו.
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
בואו לבשל בלי לערבב במשך 30 שניות.
7
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום ומערבבים היטב. מבשלים עד דיונון הם לבנים אבל עדיין מכרז, על 30 שניות ובהחלט לא יותר מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
8
מוסיפים את השעועית הלבנה, מערבבים היטב ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
9
בקערה גדולה, לשלב את השעועית הירוקה, פארו, כל התוכן של המחבת, מיץ לימון, ורוב הפטרוזיליה. לזרוק עם כפית גדולה. טעם ועונה עם יותר מלח, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
פארו.
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה