סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה
סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה, ושעועית ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 885 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו דיונונים, פארו, מיץ מ-1 לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פארו עם שעועית ירוקה, צנוניות ופטה, סלט פארו עם שעועית ירוקה, תירס ועגבניות שרי, ו סלט פארו עם עגבניות, שעועית ירוקה, חומוס עם ויניגרט בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני להגדיר על חום גבוה.
מוסיפים כפית מלח ושעועית ירוקה. מבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, שלוש עד חמש דקות.
מסננים במסננת ואז מיד לזרוק בקערה גדולה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז שוב במסננת ויבש על מגבות נייר.
מוסיפים פארו לסיר הבינוני הריק ומכסים עם 4 כוסות מים קרים וכפית מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, כ 30 דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז פארו במסננת.
עם חמש דקות לסיום פארו, מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד לעישון. דיונון מתבלה במלח ומוסיף למחבת, ומפיץ את הטבעות לשכבה אחת עם זוג מלקחיים.
בואו לבשל בלי לערבב במשך 30 שניות.
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום ומערבבים היטב. מבשלים עד דיונון הם לבנים אבל עדיין מכרז, על 30 שניות ובהחלט לא יותר מ 1 דקה.
מוסיפים את השעועית הלבנה, מערבבים היטב ומכבים את החום.
בקערה גדולה, לשלב את השעועית הירוקה, פארו, כל התוכן של המחבת, מיץ לימון, ורוב הפטרוזיליה. לזרוק עם כפית גדולה. טעם ועונה עם יותר מלח, במידת צורך.
מגישים מיד עם זליפה סופית של הפטרוזיליה הנותרת.