סלט פהיטה בקר
סלט פהיטה בקר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך סלט ירקות, גבינת צ'דר, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סלט פהיטה בקר בגריל, סלט טאקו פהיטה בקר טחון, ו קערות פהיטה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הכמון, רוטב פלפל חריף ורוטב איטלקי בקערה קטנה ומערבבים היטב. שמור 1/2 כוס ההלבשה. בקערה נפרדת, להוסיף מספיק רוטב כדי מעיל את הבשר ולתת לרבד במשך 1 שעה.
במחבת חמה, מטגנים את הבשר ומבשלים עד הסוף. תן לבשר להתקרר. בקערה בינונית משלבים את הבשר עם התירס, שעועית, בצל ו 1/2 כוס של הרוטב. מקררים במשך כמה שעות לפני ההגשה.
כדי לשרת, לזרוק את תערובת בשר וירקות עם סלט ירקות, עגבניות וגבינה מגורר.
להוסיף רוטב נוסף במידת הצורך העליון עם שבבי טורטייה כתוש.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.