זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Poblano בגריל וסלט תירס, תירס בגריל וסלט תפוחי אדמה Poblano, ו תירס בגריל וסלט צ'ילה Poblano.
הוראות
1
חום גריל גבוה (450 עד 550). לשפשף תירס poblano עם 1 כף. שמן. גריל שניהם, מפנה מדי פעם, עד poblano מושחר בעיקר, 5 עד 10 דקות, וכמה גרעיני תירס יש השחמה, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב.
3
עבודה עם אחד בכל פעם, לעמוד קלחי תירס בקערה גדולה לחתוך את הצדדים; מכלאות קערה מעופפת גרעינים. לקלף זרע poblano, לחתוך לתוך 1/2-in. חתיכות, ולהוסיף תירס. בקערה קטנה, להקציף הנותרים 2 כפות. שמן עם מיץ ליים, צ ' יפוטלה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים אבוקדו, כוסברה, ובצל לתערובת תירס יחד עם רוטב צ ' יפוטלה.