קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סלט פובלנו תירס בגריל עם ויניגרט צ'יפוטלה

סלט פובלנו תירס בגריל עם ויניגרט צ'יפוטלה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Poblano בגריל וסלט תירס, תירס בגריל וסלט תפוחי אדמה Poblano, ו תירס בגריל וסלט צ'ילה Poblano.

הוראות

1
חום גריל גבוה (450 עד 550). לשפשף תירס poblano עם 1 כף. שמן. גריל שניהם, מפנה מדי פעם, עד poblano מושחר בעיקר, 5 עד 10 דקות, וכמה גרעיני תירס יש השחמה, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב.
3
עבודה עם אחד בכל פעם, לעמוד קלחי תירס בקערה גדולה לחתוך את הצדדים; מכלאות קערה מעופפת גרעינים. לקלף זרע poblano, לחתוך לתוך 1/2-in. חתיכות, ולהוסיף תירס. בקערה קטנה, להקציף הנותרים 2 כפות. שמן עם מיץ ליים, צ ' יפוטלה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים אבוקדו, כוסברה, ובצל לתערובת תירס יחד עם רוטב צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך