סלט פוקצ'ה חזיר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו סלט פוקצ'ה חזיר. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 214 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-8 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פילה חלצי חזיר חתוך במרכז חרדל, אורגנו, לחם פוקצ'ה ורומיין קרועה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מתכון פוקצ'ות בצל חזיר וציפוליני, סלט צ'אטני-הודו על פוקצ'ה וארוחת ערב הערב: סלט טונה ים תיכוני על פוקצ'ה.
הוראות
מניחים קוביות לחם על תבנית לא משומנת.
אופים ב-400 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, במחבת גדולה, משחימים בשר חזיר ב-2 כפיות שמן על אש בינונית במשך 5-6 דקות או עד שכבר אינו ורוד.
בקערה גדולה מערבבים את הרומיין, הגבינה הכחולה, קוביות הלחם ובשר החזיר. בקערה קטנה, טורפים את החומץ, האורגנו והשמן הנותר.
מטפטפים על הסלט וזורקים לציפוי.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
![אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר]()
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.