סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פורל מעושן עם רוטב חרדל. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך דג לבן, אגוזי מלך, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו סלט תפוחי אדמה & פורל מעושן עם רוטב חרדל, סלט פורל וחרדל מעושן, ו סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית את שאלוט, vinegars וחרדל. בהדרגה להתמזג בשמנים. מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים את endives, תפוח, אגוזי מלך, פורל וגת הנחלים על צלחות.