קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

סלט פטריות במרינדה

סלט פטריות במרינדה
סלט פטריות במרינדה דורש בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 48 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש רצועות בייקון, בזיליקום, אבקת שום ופטריות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט פטריות פשוט במרינדה, סלט פטריות פשוט במרינדה, ו סלט פטריות פשוט במרינדה.

הוראות

1
מניחים פטריות ועגבניות בכלי רדוד גדול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2
שלב את חמשת המרכיבים הבאים; מזלפים מעל פטריות ועגבניות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מרפדים מגש הגשה או קערה בתרד. בעזרת כף מחוררת מסדרים ירקות על תרד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מפזרים בייקון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות מיגל טורס קורדילרה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
מיגל טורס קורדילרה שרדונה
מיגל טורס קורדילרה שרדונה
האף מציג מורכבות ארומטית רבה, חושף הערות פרחוניות, אפרסק וליצ ' י. טרי בחיך, עם חומציות עסיסית, ורצף ברנדי שהוא סימן ההיכר של קרקעות הגיר של לימארי.נשגב עם קוויאר. אידיאלי עבור שותף עבור פורל וסלמון מעושן, פירות ים טריים וכל מנות דגים, אם אפוי או ברוטב.