סלט פירות ים ים ים תיכוני הוא pescatarian ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 426 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיונז, חרדל דיז'ון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו תבשיל מאכלי ים ים תיכוני, גריל פירות ים ים תיכוני עם Skordalia, ו ים תיכוני בגריל פירות ים וצלחת ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מסננים, ומניחים פסטה בקערה גדולה. מערבבים בשר סרטנים, סלרי וזיתים.