סלט פירות ים פריך עם ויניגרט הדרים
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך תינוק ארוגולה, שרימפס lb, מלח ים טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט פירות ים עם ויניגרט הדרים, סלט פירות ים חם עם ויניגרט שרי, ו סלט טרי-פירות ים של סוחרים עם בזיליקום פרמזן ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת ווק או צדדית עמוקה על חום בינוני גבוה.
מניחים חלב חמאה בקערה בינונית; מוסיפים שרימפס, ומשרים במשך 5 דקות.
מניחים קמח ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות.
מסננים את השרימפס במסננת על קערה רדודה אחרת כדי ללכוד את חלב החמאה. טובלים את השרימפס בקמח למעיל, ואז טובלים בחמאה, ולבסוף חופרים בפירורי לחם. מטגנים את השרימפס בשמן חם בקבוצות עד חום זהוב, כ 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר לספוג כל שמן עודף.
בעדינות לזרוק את הבצל האדום עם המקטעים הכתומים והמיצים שלהם; להוסיף תרד וזורק.
טפטוף הרוטב מעל. לזרוק באופן שווה מעיל החומרים. מחלקים סלט בין 6 pates סלט גדול. למעלה עם שרימפס. מתבלים במלח ופלפל.