סלט פירות מתובל צ'ילה עם Queso פרסקו
סלט פירות מתובל צ'ילה עם Queso פרסקו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם אוכמניות, פלפל jalapeño, queso פרסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציצות מקסיקניות עם רוטב עגבניות צ'ילה אדום ופרסקו Queso, פיצה קינואה עם פירות אבן, Jalapenos, ו Queso פרסקו, ו סלט תירס עם Queso פרסקו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 שניות או עד שהסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; להוסיף jalapeo לתערובת סוכר. מכסים ולתת לעמוד 1 שעה או עד מקורר לטמפרטורת החדר. מסננים תערובת סוכר דרך מסננת רשת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
מערבבים אבטיח, אוכמניות, אפרסק בקערה גדולה. מערבבים בתערובת סוכר ומיץ, משליכים בעדינות למעיל.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות מערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada