סלט פסטה איטלקי II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 860 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת מוצרלה, פסטה rotini / corkscrew, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי, ו סלט פסטה איטלקי.
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה עד אל דנטה, לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה; מכסים, מסירים מהחום, ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה, ביצים, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פלפל, בצל ירוק ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
בצל ירוק
פלפל
פטרוזיליה
פסטה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הכן את הרוטב על ידי ערבוב יחד את המיונז, חומץ, תיבול איטלקי ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
מיונז
חומץ
פלפל
6
יוצקים רוטב על תערובת פסטה לזרוק היטב מעיל. מקררים עד שמצוננים ומגישים.