סלט פסטה אנטיפסטו
סלט פסטה אנטיפסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 368 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . 652 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . גשו לסופר וקנו סלמי גנואה, פלפל חריף, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט פסטה אנטיפסטו , סלט פסטה אנטיפסטו וסלט פסטה אנטיפסטו .
הוראות
מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים מומלחים עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים, ומצננים מתחת למים קרים.
מערבבים בקערה גדולה את הפסטה, הסלמי, הפפרוני, גבינת אסיאגו, הזיתים השחורים, הפלפל האדום, הפלפל הירוק והעגבניות. מערבבים פנימה את המעטפה של תערובת הרוטב. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
להכנת הרוטב, טורפים יחד שמן זית, חומץ בלסמי, אורגנו, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. רגע לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.