קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות7
ציון בריאות22
מגזין

סלסת מלון מלפפון

סלסת מלון מלפפון
סלסת מלון מלפפון עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 63 קלוריות. מתכון זה משמש 7. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים דורש עגבניות רומא, מיץ של סיד, פלפל חלפיניו, ופלפל טחון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו -140 היו אומרים שהוא פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 93%. ציון זה הוא עצום. נסו סלמון בגריל עם אבוקדו-מלון-סלסה מלפפון, דג חרב בגריל עם מתכון סלסה מלפפון-מלון, ו סלט מלפפון מלון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערת הגשה גדולה מערבבים קלות את המלפפונים, המלונה, שמן הזית, פלפל הג ' לפנו, מיץ ליים, גרידת ליים, בצל אדום, עגבנייה, כוסברה, מלח ופלפל. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומצננים במקרר למשך 2 שעות לפחות כדי שהטעמים יתמזגו.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
מלוןמלון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!