סלט פסטה הודו ים תיכוני
סלט פסטה הודו הים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת חסה אביבית, גבינת פטה, זיתים של קלמטן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו קציצות הודו ים תיכוניות ופסטה, ים תיכוני טורקיה Mason Jar סלט, ו סלט פסטה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שמן זית, חומץ, שום אורגנו עד מעורבב היטב; להפריש.
מערבבים את שאר החומרים בקערת סלט גדולה. בעדינות לזרוק עם ההלבשה. מקררים או מגישים בטמפרטורת החדר.