זקוקים ל- pescatarian hor d'oeuvre ? סלט פסטה טונה Souvlaki יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-8 מנות. תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש בצל, פסטה רוטיני בשלושה צבעים, רוטב לסלט ויניגרט יווני ופלפלים קלויים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סובלקי טונה טריה , סלט פסטן וטונה (Ensalada de Pasta y Atún) וסלט פסטה טונה .
הוראות
1
משרים בצל אדום בקערת מי קרח במקרר להסרת טעם חזק, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
2
מסננים ושוטפים.
3
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הרוטיני ברתיחה עד לריכוך אך יציב לנגיסה, כ-8 דקות; מסננים ושוטפים תחת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Rotini
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מערבבים בצל, פסטה, טונה, סלרי, פלפלים אדומים קלויים, עגבניות מיובשות, גבינת פטה, פטרוזיליה, בזיליקום, צלפים ורוטב יווני יחד בקערה גדולה. מניחים למרינדה במקרר, 4 שעות עד לילה.
טונה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, מרלו ויין רוזה. למרות שדגים משודכים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוזה גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונה שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.