סלט פסטה ים תיכוני עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . לך לחנות ותביא שמן קנולה, פטוצ'יני תרד, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.
הוראות
1
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה; לשטוף במים קרים לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הטונה, העגבניות, הזיתים והבצל. בצנצנת עם מכסה הדוק, לשלב את המרכיבים ויניגרט; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
בלילת לחם תירס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים על סלט וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1-2 שעות.