קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה ים תיכוני

סלט פסטה ים תיכוני
סלט פסטה ים תיכוני עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . לך לחנות ותביא שמן קנולה, פטוצ'יני תרד, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.

הוראות

1
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה; לשטוף במים קרים לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הטונה, העגבניות, הזיתים והבצל. בצנצנת עם מכסה הדוק, לשלב את המרכיבים ויניגרט; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים על סלט וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1-2 שעות.