סלט פסטה מעדנייה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט פסטה מעדנייה, סלט פסטה בסגנון מעדנייה, ו סלט פסטה מעדנייה Jazzed-up.
הוראות
מבשלים את הפסטה: מרתיחים את הפסטה במים מלוחים במשך 8 דקות ואז מוסיפים את האפונה, מחזירים את המים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות עד שהפסטה והאפונה רכות. טיפ לתוך מסננת מעל הכיור, לקרר את הפסטה ואפונה מתחת לברז הקר ואז לנקז ממש טוב.
הפוך את הרוטב: בעוד הפסטה רותחים בערך לקצוץ את העגבניות ולשים מעבד מזון עם חצי עגבניות מיובשות, שמן זית, חומץ, שום וכ -8 עלי בזיליקום. מתבלים עם הרבה מלח ופלפל טחון טרי ואז מתפתלים עד חלקה. עצה לתוך קערת סלט גדולה.
מוסיפים את הפסטה והאפונה לרוטב, פורסים בערך את שאר העגבניות המיובשות ומוסיפים לפסטה עם עלי הבזיליקום הנותרים. קרע את הפרושוטו או את הסלמי וזרוק הכל ביחד. ערימה לתוך קערות, ואם אפשר, לאכול בחוץ.