סלט פסטה ניסואז
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט פסטה Niçoise יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 555 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חומץ יין, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט פסטה ניסואז, סלט פסטה עוף Nicoise, ו סלט פסטה סלמון Niçoise (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד כמעט מכרז, כ 8 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה לסיר וממשיכים להרתיח עד שעועית ופסטה הן מכרז, על 2 דקות יותר.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים בישול. הפעל פסטה ושעועית מתחת למים קרים לנקז שוב. תניח בצד פסטה ושעועית ירוקה.
בקערה גדולה, להקציף יחד שמן, חומץ ומלח. מערבבים טונה, עגבניות, זיתים, פטרוזיליה וצלפים.
מוסיפים פסטה ושעועית ירוקה לקערה. מערבבים, מוסיפים מי בישול שמורים להרטיב לפי הצורך, ומגישים.