צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט פסטה Niçoise יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 555 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חומץ יין, פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט פסטה ניסואז, סלט פסטה עוף Nicoise, ו סלט פסטה סלמון Niçoise (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים פסטה ומבשלים עד כמעט מכרז, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים שעועית ירוקה לסיר וממשיכים להרתיח עד שעועית ופסטה הן מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים בישול. הפעל פסטה ושעועית מתחת למים קרים לנקז שוב. תניח בצד פסטה ושעועית ירוקה.