אם יש לכם פן ריגטי, פלפל, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פסטה סלמון מעושן, סלט פסטה סלמון מעושן עם אספרגוס, ו סלט פסטה סלמון מעושן עם אספרגוס.
הוראות
1
לבשל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (להשתמש כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים).