סלט פסטה עם עגבניות שרי ואוליבדה ירוקה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך משחה אנשובי, שן שום, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו סלט פסטה עם עגבניות שרי ואוליבדה ירוקה, סלט פארו עם שעועית ירוקה, תירס ועגבניות שרי, ו סלט כרובית צלוי עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
עם ריצת מכונה, להוסיף toprocessor שן שום דרך צינור הזנה processuntil קצוץ דק; לכבות את המכונה.
מוסיפים 1 כוס זיתים קצוצים, צלפים, חומץ אדום, רסק אנשובי, חרדל, ופלפל אדום סדוק. באמצעות 6 פניות on / off, תהליך לקצוץ גס. עם machinerunning, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס שמן זית, ויוצרים מחית גס.
מעבירים לקערה; מוסיפים זיתים 1 כוס הנותרים. Seasonolivada לטעום עם מלח pepper.DO קדימה: Olivada יכול להתבצע 3 daysahead. מכסים ומקררים.
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
פסטה Transferdrained לקערה גדולה.
Drizzleremaining 1 כף שמן על פסטה;לזרוק מעיל. מגניב, ערבוב מדי פעם.
להוסיף olivada, חצוי עגבניות, מוצרלה, אורגנו לפסטה; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.