סלט פסטה קלוי-פלפל
צריך מנה עיקרית צמחונית? סלט פסטה עם פלפל קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 699 קלוריות. לך לחנות ותביא את פפר, למון, איזי ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, סלט פסטה פלפל קלוי, ו פלפל קלוי-סלט פסטה תירס.
הוראות
מחממים את המטגן. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. לנער את המים העודפים. בינתיים, מניחים את הפלפלים חתוכים בצד על מחבת מרופדת בנייר כסף, מוסיפים את השום ואת המטגן עד חרוך, 7 עד 8 דקות.
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים ומניחים בצד כ-5 דקות.
מחממים מחבת יבשה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את השקדים וטוסט, רועד את המחבת, 4 עד 5 דקות.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ. לסחוט את השום מעורו על קרש חיתוך.
מוסיפים 1/2 כפית מלח; טחון ומעך את השום לתוך משחה עם סכין גדולה. מקלפים את הפלפלים הקלויים וחותכים לרצועות; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את רסק השום ואת טפטוף עם שמן הזית. דק לגרר על 1 כפית לימון גרידה לתוך הקערה לסחוט את כל מיץ לימון.
מוסיפים את בוקונצ ' יני, בזיליקום, שקדים, פסטה, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; לזרוק.