סלט פסטה קפרזה
סלט פסטה קפרזה דורש כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 345 קלוריות . 19 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם עגבניות שרי, שמן זית, גבינת רומנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט פסטה קפרזה , סלט פסטה קפרזה וסלט פסטה קפרזה .
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפוסילי ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-12 דקות.
מניחים בזיליקום, 1/4 כוס גבינת פרמזן, צנוברים ושום בבלנדר או במעבד מזון; מכסים וקוצצים לעיסה גסה.
מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי ויציב. המשך לעבד עד שנוצרת משחה רכה. מניחים את הפסטו בצד.
שלבו את הפסטה המבושלת, העגבניות, 3 כפות פרמזן, מוצרלה ופסטו בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הקערה, מצננים במקרר למשך 45 דקות ומגישים.