סלט פקאן הודו חם
סלט פקאן הודו חם דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 715 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם הודו, מיץ לימון, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. מתכונים דומים: סלט עוף חם, סלט הודו פקאן, מרווה וגרייר, ו סלט פקאן חמוציות תפוח טורקיה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את ההודו, הסלרי, הזיתים, הפקאנים והבצל.
שלב את המיונז, מיץ הלימון והמלח; יוצקים מעל תערובת הודו וזורקים לציפוי.
יוצקים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 20-25 דקות או עד מבעבע.