קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, ויניגרט פורט

סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, ויניגרט פורט
סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, פורט ויניגרט נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1404 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 116 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. מתכונים דומים: סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, ויניגרט פורט, חזה ברווז עם סלט פריזה ויניגרט פורט, ו גבינת עיזים וסלט אגוזי מלך מתובל w / ויניגרט חרדל.

הוראות

1
רוטב: מבשלים את היציאה בסיר קטן עד מופחת 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו מגניב, ואז להקציף בחומץ, שאלוט, ומלח ופלפל, לפי הטעם. בהדרגה להקציף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
סלט: בקערה גדולה, לזרוק את פריזי או מסקלון, רדיקיו, אגס. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף עם הרוטב, אתה כנראה לא תשתמש בכל זה. עם מקלף ירקות, לגלח את הגבינה מעל. לפזר את האגוזים על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת גדולה, בעלת תחתית כבדה, חום של 1 אינץ ' של שמן ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים אגוזי מלך ובלנש במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים ומעבירים אגוזים לקערה בינונית. בעוד אגוזים עדיין חמים מעט רטוב, להוסיף סוכר ממתקים ולזרוק אגוזים מעיל. מערבבים וזורקים עד שכל הסוכר נמס לתוך האגוזים; אם חתיכות של סוכר בלתי נמס להישאר על האגוזים, הם לא מטגנים כראוי.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים את האגוזים שוב לפני הטיגון. באמצעות כפית גדולה מחוררת, להעביר כמה אגוזים אל השמן החם, המאפשר קצף להתפוגג לפני הוספת כף נוספת. (אחרת, השמן יכול קצף ולשרוף אותך.) מטגנים בקבוצות קטנות עד האגוזים הם בינוניים חומים, על 45 שניות; להיזהר לא לבשל יתר על המידה. פיזור על תבנית אפייה לא מסומנת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה קטנה, מערבבים יחד קאיין, קינמון, קמצוץ מלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
11
בעוד האגוזים עדיין חמים, להעביר אותם לקערה ומפזרים באופן שווה עם כמחצית תערובת התבלינים. לזרוק היטב כדי להפיץ את התבלינים ולאחר מכן לטעום אגוז.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף תערובת תבלינים נוספת, לפי הטעם, ולזרוק היטב לאחר כל תוספת. כאשר מגניב, לארוז בצנצנת אטומה. הם ישמרו בטמפרטורת החדר לפחות 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך